INDUSTRIAL

REMA TIP TOP yder verdensomspændende industriservice i mere end 170 lande verden over.ID 113407

REMA TIP TOP har været repræsenteret i Danmark siden 1971 og leverandør til dansk industri siden 1980.

I 2014 udvidede REMA TIP TOP DANMARK A/S med en selvstændig afdeling for transportbånd og service

 

Industrielle produkter
REMA TIP TOP DANMARK A/S kan tilbyde TIP TOP specialgummi-produkter appliceret på vores eget værksted. Generelt anvendes koldvulkaniseringsmetoden til selve gummi/metal-forbindelsen, men også varmvulkanisering i autoklave udføres i samarbejde med vort søsterselskab Werk Elbe

.

Værksteds-gummiering
Vi kan tilbyde TIP TOP specialgummi-produkter appliceret på vores eget værksted. Generelt anvendes koldvulkaniseringsmetoden til selve gummi/metal-forbindelsen, men også varmvulkanisering i autoklave udføres i samarbejde med vort søsterselskab Werk Elbe. Det er meget forskelligartede gummieringsopgaver, som stilles til os. Metalemnernes udformning kan stille store krav til vulkanisørernes erfaring.

 

On-site-gummiering
REMA TIP TOP DANMARK A/S udfører on-site-gummieringer og reparationer af beskadigede gummibelægninger både i den råstofbearbejdende industri og i den kemiske industri.

 

Gennem årene har vi opbygget et meget omfattende erfaringsgrundlag og står til disposition med rådgivning om hvilke muligheder, der er til rådighed for gummiering af et givet emne. Ligeledes informerer vi gerne om hvilke krav, der stilles til metal-emnet, såfremt det skal gummieres efter er given international standard. Kapacitetsgrænserne er 5 x 4,8 meter portbredde, emnelængde 18 meter, maksimalt løft 10 tons og er for Werk Elbe port størrelse 6 x 8 meter, emnelængde 30 meter, maksimalt løft 50 tons, autoklavering Ø 4,5 x 11,5 meter.

 

    REMA TIP TOP  INDUSTRIAL bliver løbende kontrolleret af fødevarestyrelsen,

    så vores transportbånd er godkendte til brug i forbindelse med fødevare.

 

VI HAR DIN PERFEKTE LØSNING

VI SENDER HVER DAG HURTIG LEVERING

COPYRIGHT © 2017 REMA TIP TOP DANMARK A/S