INDUSTRIAL

REMA TIP TOP DANMARK A/S – INDUSTRI

Danmarks førende partner i industrielle gummiopgaver. Som specialist i stål / gummi forbindelser, tilbyder vi specialgummiopgaver udført på eget værksted eller on-site. Her er intet for småt og intet for stort.

KORROSIONSBESKYTTELSE

Som et af vores specialer, udfører vi on-site-gummieringer og reparationer af beskadigede gummibelægninger i tanke og rørsystemer i bl.a. offshore og kemiske industri. Vi udfører resistente belægninger til syre, base, olie og andre aggressive miljøer. Vi tilbyder også komplette tank- og bassin gummieringer.

 

 

TRANSPORTBÅND

Hos Rema Tip Top får du den bedste rådgivning til optimering af dit transportanlæg. Uanset om det drejer sig om nye bånd, tromler, ruller, rensningssystemer eller reparation, så er vi klar 24-7. Vi råder over veluddannede montører og

det bedste udstyr til opgaven.

Vidste du at Rema Tip Top er verdens 3. største producent af transportbånd og udstyr? Vi råder over flere end 3000 bånd-montører i mere end 100 land verden over.

 

Video Link

 

 

MATERIALEHÅNDTERING OG SORTERING

Vi er Danmarks grus-specialist No. 1 - i gummi og PU-sold. Mere end 35 års erfaring på området har gjort os til den foretrukne partner over alt i branchen. Vi er der fra rådgivning og opmåling, til montering og idriftsættelse.

Vores specialkonsulenter står klar til at optimere dit anlæg og har kompetencerne for den bedste rådgivning og dermed opnå optimeret ydelse.

 

 

TIP TOP + RÅDGIVNING OG SERVICE

Service, der lever op til vores navn. Vores fagkonsulenter er til enhver tid klar med branchens bedste rådgivning.

Ved nedbrud står vores servicebiler klar 24-7. Har du spørgsmål til anvendelse af vores produkter, er vi også klar på hotline.

 

SLITAGEBESKYTTELSE OG STØJDÆMPNING

Uanset hvilket miljø og anlæg så har vi løsningen. Vi løser opgaverne uanset hvilket materialer og produktionsanlæg det drejer sig om f.eks. vådbeton, isoleringsmaterialer, sten, grus, cement, kul, foderstoffer, recycling mv.

 

 

INTERNATIONALT

Internationalt opererer Rema Tip Top på de største produktionsanlæg og miner i verden. Vi er aktive i mere end 170 lande og beskæftiger mere end 8000 mennesker.

Gummi, transportbånd og forbindelsessystemer er for den største dels vedkommende, produceret på egne fabrikker.

 

 

 

REMA TIP TOP  INDUSTRIAL bliver løbende kontrolleret af fødevarestyrelsen, så vores transportbånd er godkendte til brug i forbindelse med fødevare.

VI HAR DIN PERFEKTE LØSNING

VI SENDER HVER DAG HURTIG LEVERING

COPYRIGHT © 2017 REMA TIP TOP DANMARK A/S