INDUSTRIAL

 

Rema Tip Top Danmark A/S udvider på Sjælland. 

Rema Tip Top Danmark A/S, Kolding, har overtaget virksomheden Steelcon Service i Ringsted. Den tidligere ejer Jesper Andersen, der har mere end 20 års erfaring i transportbåndsbranchen, forsætter i firmaet.

Rema Tip Top Danmark A/S, har længe ønsket at øge kendskabet til de industrielle kvalitetsprodukter som firmaet står for, i det østlige Danmark. Så overtagelsen af Steelcon Service passer perfekt ind i firmaets forretningsstrategi.

“Mange af vores kunder er landsdækkende og med købet af Steelcon Service, har vi nu mulighed for at tilbyde en endnu bedre service, specielt til vores transportbåndskunder på Sjælland og Øerne”, udtaler CEO Morten Schober Jørgensen

Med teknisk konsulent Martin Grenaa Larsen, der har mere end 25 års erfaring fra sten og grus branchen, har Rema Tip Top Danmark A/S allerede i flere år, været direkte repræsenteret på Sjælland.

Nu, med værkstedsfaciliteter og lager i Ringsted, er firmaet klar til at tilbyde en væsentlig forbedret service til hele Østdanmark. Produktprogrammet spænder over transportbåndsløsninger og sigtesold til sten og grus branchen, samt specialgummi til slitage- og korrosionsbeskyttelse.

Servicedelen omfatter udover montage-og reparationsarbejde, udskiftning af valser og ruller, samt konstruktions- og svejsearbejde på transportbåndsanlæg.

Rema Tip Top Danmark A/S, der i dag tæller 23 ansatte, er en del af Rema Tip Top A/G med hovedsæde i München. Rema Tip Top A/G er med godt 220 selskaber repræsenteret i mere end 170 lande. Det industrielle produktprogram spænder vidt og henvender sig til stort set alle industrielle sektorer. Det internationale samarbejde giver adgang til en enestående erfaringsudveksling og knowhow, hvilket i sidste ende kommer kunderne til gode. Størstedelen af Rema Tip Tops industrielle produktprogram er produceret på egne fabrikker og efter højeste internationale standarder.
Billedet:
Fra venstre, Martin Grenaa Larsen, Jesper Andersen og Morten Schober Jørgensen

 

REMA TIP TOP DANMARK A/S – INDUSTRI

Danmarks førende partner i industrielle gummiopgaver. Som specialist i stål / gummi forbindelser, tilbyder vi specialgummiopgaver udført på eget værksted eller on-site. Her er intet for småt og intet for stort.

Vi leverer gummiering af ruller, hjul, pakninger, tanke, containere og formstøbte produkter i et næsten uendeligt udvalg af gummityper og kvaliteter.

Vi påtager os alle typer opgaver, der involverer fastgørelse af gummi på metal og støbte produkter. Vores righoldige lager af råvarer, sikrer kunden kort leveringstid og et godt produkt med fagligt godt håndværk.

Vi leverer fødevaregodkendt og drikkevandsgodkendt gummi, hvor dette er påkrævet.

KORROSIONSBESKYTTELSE

Som et af vores specialer, udfører vi on-site-gummieringer og reparationer af beskadigede gummibelægninger i tanke og rørsystemer i bl.a. offshore og kemiske industri. Vi udfører resistente belægninger til syre, base, olie og andre aggressive miljøer. Vi tilbyder også komplette tank- og bassin gummieringer.

 

 

TRANSPORTBÅND

Hos Rema Tip Top får du den bedste rådgivning til optimering af dit transportanlæg. Uanset om det drejer sig om nye bånd, tromler, ruller, rensningssystemer eller reparation, så er vi klar 24-7. Vi råder over veluddannede montører og

det bedste udstyr til opgaven.

Vidste du at Rema Tip Top er verdens 3. største producent af transportbånd og udstyr? Vi råder over flere end 3000 bånd-montører i mere end 100 land verden over.

 

Video Link

 

 

MATERIALEHÅNDTERING OG SORTERING

Vi er Danmarks grus-specialist No. 1 - i gummi og PU-sold. Mere end 35 års erfaring på området har gjort os til den foretrukne partner over alt i branchen. Vi er der fra rådgivning og opmåling, til montering og idriftsættelse.

Vores specialkonsulenter står klar til at optimere dit anlæg og har kompetencerne for den bedste rådgivning og dermed opnå optimeret ydelse.

 

 

TIP TOP + RÅDGIVNING OG SERVICE

Service, der lever op til vores navn. Vores fagkonsulenter er til enhver tid klar med branchens bedste rådgivning.

Ved nedbrud står vores servicebiler klar 24-7. Har du spørgsmål til anvendelse af vores produkter, er vi også klar på hotline.

 

SLITAGEBESKYTTELSE OG STØJDÆMPNING

Uanset hvilket miljø og anlæg så har vi løsningen. Vi løser opgaverne uanset hvilket materialer og produktionsanlæg det drejer sig om f.eks. vådbeton, isoleringsmaterialer, sten, grus, cement, kul, foderstoffer, recycling mv.

 

 

INTERNATIONALT

Internationalt opererer Rema Tip Top på de største produktionsanlæg og miner i verden. Vi er aktive i mere end 170 lande og beskæftiger mere end 8000 mennesker.

Gummi, transportbånd og forbindelsessystemer er for den største dels vedkommende, produceret på egne fabrikker.

 

 

 

REMA TIP TOP  INDUSTRIAL bliver løbende kontrolleret af fødevarestyrelsen, så vi kan tilbyde fødevare- godkendte løsninger.

VI HAR DIN PERFEKTE LØSNING

VI SENDER HVER DAG HURTIG LEVERING

COPYRIGHT © 2017 REMA TIP TOP DANMARK A/S